Detalles MARC
000 -CABECERA |
Campo de control de longitud fija |
01504nmm a22002177a 4500 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL |
Campo de control |
CDAP |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN |
Campo de control |
20230623124101.0 |
008 - CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONGITUD FIJA |
Campo de control de longitud fija |
201001b ||||| |||| 00| 0 spa d |
245 00 - MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Reforç de les mesures d'higiene i manipulació per al sector minorista d'alimentació i per a la restauració comercial en situació de pandèmia del virus SARS-CoV-2 |
Tipo de material |
[Recurs electrònic] |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) |
Lugar de publicación distribución etc. |
Barcelona: |
Nombre del editor distribuidor etc. |
Diputació de Barcelona. Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar, |
Fecha de publicación distribución etc. |
2020 |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extensión |
1 pdf, 33 p. |
520 ## - NOTA DE SUMARIO; ETC. |
Sumario etc. |
Guia amb l'objectiu de donar indicacions per adoptar mesures per garantir la seguretat alimentària en el subministrament d'aliments i,alhora, minimitzar la transmissió de la COVID-19 entre persones i evitar el contacte del virus SARS-CoV-2 amb els aliments. Està organitzada sota un seguit de preguntes que tots els operadors del sector alimentari haurien de fer-se per avaluar la seva capacitat d'implementar els requisits per evitar la propagació de la COVID-19 als seus locals i protegir les persones davant la infecció. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Pandèmia de COVID-19, 2020- |
Subdivisión de materia general |
Prevenció |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Aliments |
Subdivisión de materia general |
Manipulació |
9 (RLIN) |
44997 |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Higiene industrial |
9 (RLIN) |
67760 |
710 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOMBRE DE ENTIDAD |
Nombre de entidad o nombre de jurisdicción como elemento inicial |
Barcelona. |
Unidad subordinada |
Diputació. Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar |
9 (RLIN) |
68797 |
888 ## - |
-- |
36824 |
-- |
36824 |
856 ## - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Identificador Uniforme del Recurso (URI) |
<a href="https://bibliotecageneral.diba.cat/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=fa39b9f9b2cb48c7c2b5e7c52c94e0b0">https://bibliotecageneral.diba.cat/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=fa39b9f9b2cb48c7c2b5e7c52c94e0b0</a> |
Nota pública |
Accés al document: |
901 ## - LOCAL DATA ELEMENT A; LDA (RLIN) |
a |
BGR_M |
942 ## - ENTRADA PARA ELEMENTOS AGREGADOS (KOHA) |
Fuente de clasificación o esquema de ordenación en estanterías |
Classificació Decimal Universal |
Koha [por defecto] tipo de item |
Recursos electrònics |