Imagen de cubierta local
Imagen de cubierta local
Imagen de Google Jackets

Consells per garantir l'absència de gluten als aliments en restauració i establiments que elaboren menjar [Recurs electrònic] / Generalitat de Catalunya. Agència Catalana de Seguretat Alimentària ; en col·laboració amb: Associació Celíacs de Catalunya

Por: Colaborador(es): Tipo de material: Archivo de ordenadorArchivo de ordenadorDetalles de publicación: Barcelona : Generalitat de Catalunya, [s.d.]Descripción: 1 pdf, 2 p. : ilTema(s): Recursos en línea: Resumen: Orientacions dirigides a restaurants i establiments relacionats per a conèixer quins ingredients contenen gluten i les pautes d'organització, preparació i manipulació s'han de seguir per a evitar errors i poder atendre els clients amb intolerància al gluten.
Etiquetas de esta biblioteca: No hay etiquetas de esta biblioteca para este título. Ingresar para agregar etiquetas.
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)

Orientacions dirigides a restaurants i establiments relacionats per a conèixer quins ingredients contenen gluten i les pautes d'organització, preparació i manipulació s'han de seguir per a evitar errors i poder atendre els clients amb intolerància al gluten.

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.

Haga clic en una imagen para verla en el visor de imágenes

Imagen de cubierta local

Con tecnología Koha