Aprofitem el menjar! : una guia per a la reducció del malbaratament alimentari en el sector de l'hostaleria, la restauració i el càtering [Recurs electrònic] / autors: Fundació Alícia, Oficina de Medi Ambient UAB
Tipo de material: Archivo de ordenadorDetalles de publicación: Barcelona : Departament de Territori i Sostenibilitat : Agència de Residus de Catalunya, 2012Descripción: 1 pdf, 27 pTema(s): Género/Forma: Recursos en línea: Resumen: Guia que ofereix consells i pautes per a aprofitar el menjar eficaçment dels establiments alimentaris d'hosteleria, reaturació i càtering. Es mostren les normes legals, els costos interns i externs, com es poden reduir, i propostes d'ús.Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Recursos electrònics | Biblioteca General i de Referència | Consum | 614 Apr (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | BGR-M0000950085324 |
Navegando Biblioteca General i de Referència estanterías, Colección: Consum Cerrar el navegador de estanterías (Oculta el navegador de estanterías)
Referències bibliogràfiques
Guia que ofereix consells i pautes per a aprofitar el menjar eficaçment dels establiments alimentaris d'hosteleria, reaturació i càtering. Es mostren les normes legals, els costos interns i externs, com es poden reduir, i propostes d'ús.
També editat en castellà
No hay comentarios en este titulo.
Ingresar a su cuenta para colocar un comentario.