Flor de sostenibilidad : sistema de cálculo de sostenibilidad y ensayo con quesos, huevos y productos de la huerta en la Comunidad de Madrid autor principal: Franco Llobera Serra [Recurs electrònic]
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: Madrid : KmRegión IMIDRA , Economías BioRegionales, 2021Descripción: 1 pdf, 31 pTema(s): Recursos en línea: Resumen: "Estudi preliminar per a dissenyar un ''ecoescore'' o sistema d'etiquetatge de sostenibilitat ("Flor de sostenibilidad") per a la seva aplicació en aliments de la Comunitat de Madrid. La hipòtesi de partida és que amb un sistema d'informació al consumidor basat en un càlcul de paràmetres de sostenibilitat ambiental i social seguint un enfocament d'anàlisi de cicle de vida, es posaran en valor les produccions de proximitat i els sistemes de circuit curt de comercialització de la Comunitat de Madrid. En aquest estudi s'han seleccionat i analitzat una sèrie de variables per a mesurar el grau de sostenibilitat de diferents tipus de formes de producció i comercialització. S'ha dissenyat un algorisme de 5 llindars i 6 dimensions organitzades en 19 variables entre les quals es troben: consum de combustible i d'aigua, emissions de gasos d'efecte d'hivernacle, petjada laboral, biodiversitat o sòl." "Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Recursos electrònics | Biblioteca General i de Referència | Consum | 38 Llo (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | BGR-M0000951014309 |
"Estudi preliminar per a dissenyar un ''ecoescore'' o sistema d'etiquetatge de sostenibilitat ("Flor de sostenibilidad") per a la seva aplicació en aliments de la Comunitat de Madrid. La hipòtesi de partida és que amb un sistema d'informació al consumidor basat en un càlcul de paràmetres de sostenibilitat ambiental i social seguint un enfocament d'anàlisi de cicle de vida, es posaran en valor les produccions de proximitat i els sistemes de circuit curt de comercialització de la Comunitat de Madrid. En aquest estudi s'han seleccionat i analitzat una sèrie de variables per a mesurar el grau de sostenibilitat de diferents tipus de formes de producció i comercialització. S'ha dissenyat un algorisme de 5 llindars i 6 dimensions organitzades en 19 variables entre les quals es troben: consum de combustible i d'aigua, emissions de gasos d'efecte d'hivernacle, petjada laboral, biodiversitat o sòl." "
No hay comentarios en este titulo.