Guia per a la venda de proximitat dels productes agroalimentaris i agraris / redacció Lídia Vàzquez [Recurs electrònic]
Tipo de material: Archivo de ordenadorDetalles de publicación: Barcelona : Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020Edición: 3a. edicióDescripción: 1 pdf., 64 p. : il. colorTema(s): Recursos en línea: Resumen: "La Guia per a la venda de proximitat dels productes agroalimentaris i agraris respon a la demanda creixent dels productors agraris que es dediquen a la venda de proximitat de tenir una eina d'aplicació de la normativa higienicosanitària. Es tracta d'un document elaborat per iniciativa de l'Agència de Salut Pública de Catalunya i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a fi d'aportar una idea clara sobre com fer correctament la venda de proximitat perquè els productors agroalimentaris catalans puguin aprofitar plenament aquesta oportunitat i complementar i millorar la seva renda d'explotació. La redacció d'aquesta Guia ha estat a càrrec d'un grup de treball format per representants de les principals administracions que tenen competències sobre la venda directa de productes agroalimentaris i agraris: el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació; l'Agència de Salut Pública de Catalunya; l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària i l'Agència Catalana del Consum, i per experts i rep representants de diverses associacions i institucions que treballen en temes vinculats amb aquesta activitat, entre les quals cal destacar l'Agència de Salut Pública de Barcelona; l'Associació Catalana de Municipis i Comarques; la Federació de Municipis de Catalunya; Unió de Pagesos; Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya; RuralCat i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya."Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Recursos electrònics | Biblioteca General i de Referència | Salut pública | 614 (46.71) Vaz (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | BGR-M0000951015153 |
Navegando Biblioteca General i de Referència estanterías, Colección: Salut pública Cerrar el navegador de estanterías (Oculta el navegador de estanterías)
"La Guia per a la venda de proximitat dels productes agroalimentaris i agraris respon a la demanda creixent dels productors agraris que es dediquen a la venda de proximitat de tenir una eina d'aplicació de la normativa higienicosanitària. Es tracta d'un document elaborat per iniciativa de l'Agència de Salut Pública de Catalunya i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a fi d'aportar una idea clara sobre com fer correctament la venda de proximitat perquè els productors agroalimentaris catalans puguin aprofitar plenament aquesta oportunitat i complementar i millorar la seva renda d'explotació. La redacció d'aquesta Guia ha estat a càrrec d'un grup de treball format per representants de les principals administracions que tenen competències sobre la venda directa de productes agroalimentaris i agraris: el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació; l'Agència de Salut Pública de Catalunya; l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària i l'Agència Catalana del Consum, i per experts i rep representants de diverses associacions i institucions que treballen en temes vinculats amb aquesta activitat, entre les quals cal destacar l'Agència de Salut Pública de Barcelona; l'Associació Catalana de Municipis i Comarques; la Federació de Municipis de Catalunya; Unió de Pagesos; Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya; RuralCat i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya."
No hay comentarios en este titulo.