Optimal dietary patterns for healthy aging / Anne-Julie Tessier et al. [Recurs electrònic]
Tipo de material:
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Signatura | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
---|---|---|---|---|---|---|
Document electrònic | Biblioteca General i de Referència | Disponible | BGR25042567 |
Article publicat a: Nature Medicine, 2025
Resum en anglès
utilitzant dades del qüestionari de l'Estudi de salut de les infermeres (1986–2016) i l'estudi de seguiment dels professionals de la salut (1986–2016), l'associació va examinar l'adherència a llarg termini a vuit patrons dietètics
i el consum d'aliments ultraprocessats amb un envelliment saludable, tal com s'ha avaluat segons mesures de salut cognitiva, física i mental, com així com viure fins als 70 anys lliure de malalties cròniques. Els nostres resultats suggereixen que els patrons dietètics rics en aliments d'origen vegetal, amb una inclusió moderada d'aliments saludables d'origen animal, poden millorar un envelliment saludable en general, i guiar les futures pautes dietètiques.
No hay comentarios en este titulo.