Imagen de cubierta local
Imagen de cubierta local
Imagen de Google Jackets

Evolución de la cultura política democrática en España / Oscar Iglesias [Recurs electrònic]

Por: Tipo de material: TextoTextoDescripción: 1 pdf., 45 pTema(s): Recursos en línea: En: Revista Española de Investigaciones Sociológicas, N.º 178, Abril - Junio 2022, pp. 101-124Resumen: "El present article analitza l'evolució de la preferència per la democràcia en la societat espanyola, si aquesta és homogènia, i si la insatisfacció amb la democràcia està provocant canvis en la cultura política i en la seva acceptació. Es planteja la hipòtesi que, sent la preferència per la democràcia majoritària, no és homogènia, i existeixen diferències relacionades amb l'edat, els estudis, la classe social, a quin partit es vota, o la ubicació ideològica. Per a la seva comprovació, s'utilitza una metodologia quantitativa, amb l'ús de fonts secundàries recopilades en diferents enquestes del Centre de Recerques Sociològiques, en les quals apareix l'indicador sobre la preferència sobre diferents tipus de règims polítics. Després de realitzar una sèrie d'estudis, que sotmeten a prova empírica l'esmentada hipòtesi, aquesta es confirma."
Lista(s) en las que aparece este ítem: Novetats Juny 2025 | Escola d'Estiu 2025
Etiquetas de esta biblioteca: No hay etiquetas de esta biblioteca para este título. Ingresar para agregar etiquetas.
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Colección Signatura Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Articles de revista Articles de revista Biblioteca General i de Referència Biblioteca digital Diversitat Disponible BGR25062529

"El present article analitza l'evolució de la preferència per la democràcia en la societat espanyola, si aquesta és homogènia, i si la insatisfacció amb la democràcia està provocant canvis en la cultura política i en la seva acceptació. Es planteja la hipòtesi que, sent la preferència per la democràcia majoritària, no és homogènia, i existeixen diferències relacionades amb l'edat, els estudis, la classe social, a quin partit es vota, o la ubicació ideològica. Per a la seva comprovació, s'utilitza una metodologia quantitativa, amb l'ús de fonts secundàries recopilades en diferents enquestes del Centre de Recerques Sociològiques, en les quals apareix l'indicador sobre la preferència sobre diferents tipus de règims polítics. Després de realitzar una sèrie d'estudis, que sotmeten a prova empírica l'esmentada hipòtesi, aquesta es confirma."

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.

Haga clic en una imagen para verla en el visor de imágenes

Imagen de cubierta local

Con tecnología Koha