Reforç de les mesures d'higiene i manipulació per al sector minorista d'alimentació i per a la restauració comercial en situació de pandèmia del virus SARS-CoV-2 [Recurs electrònic]
Tipo de material: Archivo de ordenadorDetalles de publicación: Barcelona: Diputació de Barcelona. Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar, 2020Descripción: 1 pdf, 33 pTema(s): Recursos en línea: Resumen: Guia amb l'objectiu de donar indicacions per adoptar mesures per garantir la seguretat alimentària en el subministrament d'aliments i,alhora, minimitzar la transmissió de la COVID-19 entre persones i evitar el contacte del virus SARS-CoV-2 amb els aliments. Està organitzada sota un seguit de preguntes que tots els operadors del sector alimentari haurien de fer-se per avaluar la seva capacitat d'implementar els requisits per evitar la propagació de la COVID-19 als seus locals i protegir les persones davant la infecció.Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Recursos electrònics | Biblioteca General i de Referència | Salut pública | 614 Ref (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | BGR-M0000951010318 |
Navegando Biblioteca General i de Referència estanterías, Colección: Salut pública Cerrar el navegador de estanterías (Oculta el navegador de estanterías)
Guia amb l'objectiu de donar indicacions per adoptar mesures per garantir la seguretat alimentària en el subministrament d'aliments i,alhora, minimitzar la transmissió de la COVID-19 entre persones i evitar el contacte del virus SARS-CoV-2 amb els aliments. Està organitzada sota un seguit de preguntes que tots els operadors del sector alimentari haurien de fer-se per avaluar la seva capacitat d'implementar els requisits per evitar la propagació de la COVID-19 als seus locals i protegir les persones davant la infecció.
No hay comentarios en este titulo.
Ingresar a su cuenta para colocar un comentario.